Dop, änder, Anticimex och spruta

Ja, i lördags var vi på Stellas dop. Mycket fint och trevligt! Fin musik och många fina presenter fick hon, allt rosa. Axel fick en "icke doppresent" han med, av sin faster, en gungälg. (Stella fick en gunghäst av faster)

image101
Dags för dop

image102
Dopfika

image103
Stella och farfar

image104
Hela familjen: farfar, farbror Peter, farmor, gammelmorfar-farfar,
Terese, jag,
Mikael med Stella, faster Nelly och Jens med Axel


Sen på söndagen åkte vi till Hudik tillsammans med faster Nelly och Peter, och skulle mata fåglarna. Men det var så himla kallt att vi bara stannade en liten stund. Sen blev det lunch på McD istället.

image105
Matdags i Hudik

Och på måndagen hade vi besök av Anticimex, och vi har ingen fukt i huset! Så skönt! Vi som sett framför oss att vi nästan skulle bli tvungna att bygga om hela huset. Det har förmidligen varit fukt pga de gamla fönstren, men alla mätningar var ok, och vi ska bara byta skivor under två fönster eftersom de blivit dåliga. Men det gör vi så gärna!

Idag var det dags för spruta nr. 2, och det gick jättebra. Den här gången var det läkaren och inte sköterskan som gav den och det gick så mycket fortare. Vi hann inte ens med riktigt så var hon klar. 8390 gr väger han nu, och 70 cm lång.

Vi kämpar på med mat, gröt och flaskmatning. Det går rätt bra med gröten, den gillar han, men äter fortfarande inte en hel portion. Maten är det sämre med, nästan inget verkar gott, och han vill bara ha några skedar. Flaskan går bättre och bättre, han dricker lite iallafall, vatten, ersättning eller välling. Men allt ska vara kallt.

Vi får se om han sover bättre inatt, han har varit så orolig de två senaste nätterna, vaknat oftare och haft svårare att somna om.

Kommentarer
Postat av: jennie

Har ni office-paketet också? alltså word är väl mest intressant. för jag har tydligen inte det.

2007-08-30 @ 21:33:07
Postat av: Ida o co

Hmm, finns det inte fåglar närmre än hudik?! =P

Postat av: Ida o co

Nu var det längesedan du skrev!!!

2007-09-06 @ 09:45:04
URL: http://www.aijron.se/ludvig/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback