Sommar!

Den senaste veckan har varit riktigt somrig, och vi har hittat på en massa mysiga och roliga saker. I måndags var vi till morfar och Ulrika på Alnö, och Axel doppade fötterna i havet för första gången. Kallt tyckte jag, men han reagerade knappt, så han kanske inte blir sån badkruka som jag är. På tisdagen var vi till mormor och åt, och på onsdagen var vi till Café Juniskär och åt middag med kompisar till mamma, och en liten tjejkompis till Axel, Moa. På torsdagen var vi först på picnic med Johanna och Elin och Emma och Aston. Mysigt! Vi var på hembygdsgården, så det var nära hem, och det var tur eftersom det började regna när vi ätit klart. Sen när vi pappa kom hem åkte vi till caféet i Juniskär igen (tredje gången på en vecka...) och åt tillsammans med och två kompisar.
Igår blev det en tur till Birsta när pappa slutade jobbet, och sen kom farmor och farfar och åt middag med oss. De hade med sig thai-mat, perfekt! Och Axel pratade och sjöng för oss när vi åt.
Idag åkte vi med moster, mormor, Ingvar och gammelmormor till Skatans café och åt lunch vid havet. Härligt! Det kom lite duggregn, men det gick bra ändå.

image75
Han sitter ganska stadigt nu, iallafall korta stunder.
Här läser han en bok, men det allra roligaste är att läsa tidningar, helst Året Runt...


image76
Picnic med Elin och Aston


image77
Jobbigt med picnic...


image78
Morgonpigg


image79

På Skatans Café tillsammans med moster


image80



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback