Dansshow och julkonsert

image140
Söndagsdoppet


Idag var pappa, Axel och farmor ute på långprommenad. Först gick de till Bommen och åt lunch, sedan hem igen. Packade skötväskan och gick vidare hem til faster på Hemmanet. Det blev mycket frisk luft! 

På kvällen har vi haft besök av Linda och Lars och deras lilla bebis i magen. Vi drack glögg och tittade på Axel som hade dansshow. Bebisen i magen ska låna lite saker av Axel, bl.a. bilstolen. Och vi fick en jättefin, vintrig blomma som tack.

Nu har Jens åkt och tittat på hockey och Axel har somnat. Vi har börjat läsa bok innan han ska sova. Vi slutade ju med amningen förra veckan och sedan dess har vi lite nya läggningsrutiner. Pyjamas på, välling, upp och borsta tänderna, bok i vår säng och sedan ner i Axels säng och godnatt. Det funkar bra, och nu kan vi dela på läggningen på ett helt annat sätt. Jättebra!

Helgen var bra. På lördagen var vi hem till Stella, Mikael och Terese och fikade. Sedan åkte vi och tittade hur Nelly och Peter fått till i sitt hus. Och på söndagen var vi på julkonsert med Ulrikas kör. Axel tyckte det var bra, han dansade med till vissa låtar. Och när han blev rastlös utforskade vi lokalerna. Sedan följde vi med moster Jennie till Timrå och köpte en bil, Alice. Snart kanske Alice får en egen blogg!? Isåfall har jag förslag på namn till bloggen: "Älskade Alice". (läs mer om Alice på Jennies blogg: http://blogg.passagen.se/jenniemaria_)


Kommentarer
Postat av: jennie

haha det finns väl en film som heter det? men det gör inget, kanske kan starta en blogg med samma namn..

fin bild!

2007-11-27 @ 08:33:19
Postat av: Ida-Marie

Vilken härlig badbild! Ebbe pratar massor med bilden sittande här i knäet ;-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback