Dan före...

Det är konstigt, man läser i tidningen och hör vilken stress och hysteri som råder. Och själv sitter jag här och kunde inte haft det lugnare (och tråkigare...). Telefonen är tyst, inga mail varken från kunder eller privata, inga jobb och inte ens några bloggar att läsa eftersom de inte uppdaterats sedan igår när jag också hade tid att gå igenom hela långa listan. Vi sitter som i en liten bubbla och påverkas inte av julkaoset utanför, vi ser knappt ens vad det är för väder ute, men jag läser på vädersiten att det är ett par minus och att det kommer bli en vit jul!

Axel och några få barn till är på dagis, och det är inte synd om honom som inte får vara ledig. Han stormtrivs när han får vara inne hos de stora barnen och leka. Igår fick han sitta på en vanlig stol och dricka ur glas till lunchen. Och vi ska vara lediga, idag kl. 14.30 börjar vårt jullov, och vi ska vara lediga i två veckor!

Imorgon blir det julfirande (nr.2) hemma hos farmor och farfar, tillsammans med faster, farbror och kusin Stella. På juldagen julfirande nr.3 hemma hos oss med mormor, moster och gammelmormor. Och slutligen firande nr.4 på annandagen tillsammans med morfar och moster. Firande nr.1 var i söndags hemma hos familjen Svensson/Järn, och det var jättemysigt!

Nu förmiddagsfika!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback