Bombnedslag

I helgen har vi dränerat. Det är många som har jobbat riktigt hårt och slitit i värmen, och vi är oerhört tacksamma! Och utan Mattias med grävmaskinen hade alla fått slita ännu mer... Nu är gräsmattan ett minne blott. Vi skulle kunna arrangera beach volley-turnering eller sandslottsbyggartävling eller nåt. För i vår mark finns bara sand. Och nu får det se ut så till nästa år när vi sår gräs, allt ska få sätta sig ordentligt i marken först.

Men det känns som det har gått väldigt snabbt och smidigt ändå, när vi berättat för folk att vi skulle dränera i sommar har det låtit som om det vore jordens undergång. Jag har väl inte gjort så mycket mer än kletat lite asfalt på en av väggarna, och servat med mat och barnpassning, och jag påstår inte att det har sett lätt och enkelt ut. Men det är ju gjort på en helg, och inga komplikationer har uppstått. Kanske beror det på våra vänner och familjemedlemmar som ställt upp!

              



         

    


Kommentarer
Postat av: Ida-Marie

Ni är absolut välkomna att hälsa på någon dag i veckan, vi är hemma i stan till på söndag.. tror jag. Har Axel blivit piggare?

2008-07-21 @ 19:50:06
Postat av: Susanne

Grattis på namnsdagen Johanna!



Ser ju roligt ut det där....men det gick ju snabbt!

2008-07-21 @ 21:11:01
Postat av: Ida

Robban ser lite seg ut...

2008-07-22 @ 14:59:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback