Måndag igen

Igår var vi på picknick på Norra berget. Axel spelade fotboll med Ebbe och Isak, lekte i lekparken, och vi åt korv, kakor och choklad och hade det väldigt skönt i värmen!

På lördagen var vi och letade bord, och hittade ett på Erikshjälpen som vi ska hämta ikväll. Sen ska det målas och förhoppningsvis passar det bra vid soffan sen. Gäller bara att få tid att måla...

Annars har vi mest varit ute och lekt, vi var bl.a och lekte på gården vid den förskola som Axel ska vara på i två veckor nu innan vi går på semester. Under hela juli slår 5 förskolor ihop och är tillsammans på en av de största. Men det hade gått bra att lämna honom imorse trots att det inte var någon personal från hans avdelning där och tog emot. Vi får se sen hur det gick för honom att sova inne på ett nytt ställe.

Appropå sova, Axel sov till 7.30 igår morse! Fantastiskt! Och innan vi tog upp honom hörde vi hur han satt där inne och pratade för sig själv. Även imorse sov han längre än vi, Jens gick upp och skulle väcka honom vid 6.45, men då satt han redan i sängen. Tidigare har han ju för det mesta vaknat och gråtit tills vi hämtat honom.


Kommentarer
Postat av: Amanda Eklund

Ha en bra dag :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback