Nyklippt

Igår var det dags för klippning igen, hela familjen hos Axels farmor. Axel satt så duktigt i stolen på en kudde och med en liten söt klippkappa på sig. Han tyckte nog att det var rätt skönt att bli ompysslad, och att bli sprejad med vatten var kul. Men om det hade tagit mycket längre tid än det gjorde hade nog inte farmor fått ha saxen i fred... Nu är han iallafall välfriserad. Lockarna är kvar, men luggen är kortare. Har tyvärr ingen bild än, för jag har aldrig varit med om en tröttare Axel än igår kväll. Han sov väldigt oroligt natten mot igår, och sov knappt på dagis sen på dan. Efter klippningen somnade han i bilen på väg hem, och fortsatte sova medan jag gjorde välling, bytte blöja, gav välling och la honom i sängen!

Igår var vi en snabbis och hälsade på hos Linda och Theo, 5 mån. Theo hade en till liten kompis på besök, Ella som är några veckor yngre än Theo. De ser så små ut, men jag vet att när Axel var 4-5 månader tyckte vi ju att han hade blivit jättestor. Om ett par år märks det väl knappt någon skillnad, Axel och Theo är ju faktiskt födda samma år, även om det skiljer drygt 10 månader.

Ni måste gå in och
rösta på Ebbes vardagsrum i en tävling, han (eller hans föräldrar) kan vinna 100.000:-, och är nu i final med två andra bildrag. Så rösta på rum nr. 2!

Trevlig helg!

Kommentarer
Postat av: . S T E P H A N I E .

ha det bra!

Postat av: Katta

Hoppas det blev snyggt :)

Ha en super bra dag!

2008-05-30 @ 13:22:35
URL: http://FAKKORS.blogg.se
Postat av: jennie

Nädå inte så mycket kris... kanske en liten eftersom jag umgås med de som är yngre ;)

2008-05-30 @ 17:00:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback