Stella åsså tå åj

Axel söta kusin Stella fyllde två år på långfredagen. Men då vad de bortresta så vi ska fira henne på söndag istället. Vi berättade för Axel att hon fyllde två år. - Asel tå åj, svarade han då. Och det är inte så lätt att veta att även andra kan fylla två år, men tillslut konstaterade han: - Assel tå åj, Stella åsså tå åj.

Axel och Stella har alltid roligt tillsammans när de ses. Det skiljer ju bara sju veckor mellan dem, och vi försöker ses ganska ofta även om det ibland går några veckor mellan gångerna. Ibland är Stella som en liten skugga till Axel, hon gör allt som han gör, ett steg bakom. Sist vi sågs ramlade Axel och slog huvudet, och började gråta. Vi tog upp och kramade honom, och såg hur Stella la sig på golvet, gnuggade huvudet mot golvet, satte sig upp och började låtsasgråta och sa: - Stella lessen!

Imorgonbitti ska kusinerna åka tåg tillsammans med farmor och farfar. Några mil söder om stan finns en liten station där de ska kliva på och sedan åka hem igen. Det blir nog populärt.

 


Kommentarer
Postat av: Ulrika

Hejsan! Typsnittet heter Joyful Juliana:)

Hoppas du har en mysig fredagkväll!

Postat av: Mamma Melissa

Åh, kusinäventyr! Vad mysigt! Massfotografering är ju ett måste:.))



Och jo, jag kan se vilken otrolig skillnad är det är på mitt mående idag jämfört med för tre veckor sedan...och det känns otroligt skönt. men den skillnaden är tydligen inte bra nog för andra -är nog det som tär.

2009-04-18 @ 02:44:22
URL: http://www,mammamelissa.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jodu...tiden går verkligen fort! Visst är det overkligt!

2009-04-19 @ 20:18:14
Postat av: Susanne

den var jag som skrev förra inlägget :D

2009-04-19 @ 20:19:06
URL: http://svenskfroken.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback