Prickig men pigg

Så kan man beskriva Axels tillstånd. Vattkoppor alltså. Men han är inte särskilt påverkad. Det verkar klia lite, men annars är det samma fart som vanligt. Skönt det, men lite vila skulle kanske inte skada.

Vi har haft en bra helg trots kopporna. Jens och jag var i Stockholm från fredag till lördag och shoppade och tog det lugnt. Axel var hos farmor och farfar och blev bortskämd. Idag tog vi en sväng till Norras bergets julmarknad. Vi tänkte att ute borde han väl inte smitta ner någon, och hoppas på det bästa.

Nu blir vi väl hemma den här veckan tänker jag. På tisdag är det avslutning på familjegympan som vi missar, men det är ju en termin till. Vi har även tid för Axels vaccinering på tisdag, så det måste jag ringa och kolla upp. Sen hoppas vi att kopporna har torkat till nästa måndag, för då är det lucia på dagis, det vore synd att missa det.

Men vi tar en dag i taget. Att sysselsätta en pigg Axel hemma i några dagar blir en utmaning, speciellt eftersom vi inte kan varken träffa folk eller åka till nån affär. Vi får baka, bada, diska, mysa, ta promenader om vädret tillåter... Det blir nog bra!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback