Långledigt

Söndag idag, men inget jobb imorgon. Vilken lyx! Och vi har ju faktiskt varit lediga väldigt många dagar nu, Axel och jag. Hemma från dagis med ögoninflammation måndag, tisdag och onsdag. (fast jag jobbade ju på tisdagen) Röd dag på torsdagen, ledig klämdag på fredagen, vanlig helg igår och idag, och imorgon stängt på Axels förskola pga planeringsdag för personalen.

Vi har haft det bra och har hunnit med väldigt mycket. På torsdagen fick vi hjälp med målningen av farfar, farbror Mikael och Robban, och Axel hade Stella här på förmiddagen och Jennie på eftermiddagen. Toppendag. På fredagen åkte vi till stan med Ida och Ludvig och köpte skor till barnen, och åt lunch på café. Efter sovningen åkte vi och hälsade på Theo och lekte. Igår fick vi hjälp igen av Mikael. Axel och jag åkte tillsammans med Jennie till gammelmormor Britt och fikade, och sedan åt vi middag hos farmor och farfar. Idag har vi fått hjälp av pappa och Jennie har varit med Axel, och på kvällskvisten kom Robban hit och målade.

Vi har kommit ganska långt nu faktiskt, jätteskönt känns det. Vi har så gott som målat klart på baksidan. Gaveln är täckmålad en av två gånger och framsidan är grundmålad. Vi har kvar en liten vägg ovanför altan, och vindskivor, och knutbrädor. Och så allt vitt på bron, och altan förstås... och förrådet, och garaget...

 


Kommentarer
Postat av: Ulrika

Typsnittet heter karabin.E :)

Lycka till med husmålningen!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback