Uppmärksam

Ibland blir jag så förvånad över Axels minne! Han kommer ihåg saker som jag knappt trodde att han uppmärksammade. Och han kan berätta om händelser långt tillbaka, små och stora. Han har också blivit bättre på att berätta med fler ord, fortfarande är det lite svårt med frågor. Men ställer man dem på rätt sätt, och är säker på att man har hans fulla uppmärksamhet så går det bättre.

Igår var mormor och Ingvar hos oss efter jobbet, så vi skulle kunna jobba med huset. De hade dessutom med sig middagsmaten, jätteskönt! Tyvärr var det ju storm ute, så vi fick nöja oss med att skrapa på förrådet, men det ska ju också göras.

I helgen ska vi bli helt klara med gaveln, för på måndag ska byggställningen tillbaka, och vi får hit en ny till framsidan. Men det ska nog gå bra, och vädret verkar ju bli toppen, bara det inte blåser så mycket. Och så ska vi fira moster Jennies födelsedag på söndag.

 

Kommentarer
Postat av: Mamma Melissa -ung änglamamma och gravid

Ja, vad säger man... otur med vädret, tur med släkten...;.))



Och Axel... ja, han är i en fantastisk ålder... min minsta lillasyster (nu 3 år) hon uppfattar så otroligt mycket på en och samma gång... medan mamma snurrar runt hemma och letar efter både det ena och det andra så har hon benkoll på var det låg senast och vad mamma har glömt innan hon går utanför dörren. Otroligt...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback