Storkille

Igår skrev Axel sitt första A. "En pinne upp, en pinne ner och en pinne på mitten". Det blev nog snarare tre, fyra pinnar på mitten. Men det är ett A. Det är väldigt mycket bokstäver nu. På bragokexet, på mjölkpaketet, tidningar. Spännande!

På morgonen åkte vi iväg och handlade lite, mat och lite annat smått och gott. Bland annat köpte vi nya pallar. Vi har bytt Axels lite högre pall på toaletten till en vanlig badrumspall nu, och så har han fått en egen krok så han når handduken. Nu ska vi bara skaffa en krok till hallen, så han kan hänga upp sin jacka själv också.

På kvällen hade vi mys med fuktsallad, som Axel hjälpte till att göra iordning. Han delade kiwi och äpple och la i skålen, jätteduktig! Mest spännande var det med passionsfrukten som han hade pratat om hela dagen. Men mest att se hur den såg ut i, inte så intressant att smaka.

Och så har vi plockat fram vinteroverallen och provat. Han kan ha samma som i våras fortfarande, och sedan har vi en i nästa storlek också. Och nya vinterstövlar köpte vi förra veckan. Bara varma mössor kvar att hitta, sedan är vi redo för vintern. Men snön och den riktiga kylan får gärna vänta nån månad eller så.


Kom ihåg
utlottningen.

Kommentarer
Postat av: nelly

vad duktig han är :)

Postat av: nelly

evelina berättade om någon hon sydde upp en klänning hos också,där fick man köpa tyget själv så sydde hon,var det så hos henne du sydde upp hos också?:)

2009-10-12 @ 15:02:27
URL: http://lillfiseen.blogg.se/
Postat av: Ida-Marie

Bokstäver är väldigt intressant :-) Du har väl sparat eller tagit ett kort på A:et för att få sparar första bokstaven :-) Kram

2009-10-12 @ 16:57:48
URL: http://mimmpan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback