Helg = mys!

Oj vad mycket vi har hunnit med i helgen! Vi började med att i fredags, direkt efter jobb och dagis, åka till farmor och farfar och åt middag tillsammans med resten av familjen Dolk/Westerlund/Frederiksen. Sedan åkte vi in till stan och Cityfesten och lyssnade när pappa spelade. Solen tittade faktiskt fram lite också. Axel hade öronskugga och trivdes på torget. När de andra åkte hem hämtade jag Terese och vi gick och såg SATC2 = härlig tjejig verklighetsflykt i 2,5 h.

Lördagen var lugn och skön, vid lunch blev Axel hämtad av farmor och farfar. De åkte till
Ortviksdagen med Nelly, Peter och Stella. Ponnyridning, clown, dödskallegrotta, glass, ballong, presenter = nöjda och trötta barn. Jens och jag åkte till stan och shoppade och fikade i lugn och ro = mamma- och pappalyx! När en trött Axel vilat lite hemma framför tv´n och prinsessbröllopet åkte vi till stan igen och åt middag på restaurang = familjemys!

Igår söndag hade vi sedan länge planerat in "tapas med papas" med Ida-Marie, Johanna, Emma och Helena med familjer, dvs 10 vuxna, 5 3-åringar, 2 krypande småttingar och en mini i babysitter. På nedre Klockarberget blev det grillning, lek och kubb i några timmar innan det var sovdags = slut på en fulltecknad och mysig helg!

Kommentarer
Postat av: nelly

Det lät som en härlig helg :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback