Cross, bowling och kalas x 2

I helgen har Axel haft fullt upp av roliga saker! Hela lördagen var han med Nelly och Peter. Först åkte de crossbussen till Gävle, där Peter tävlade och Axel och Nelly tittade på. Och på kvällen var de på cosmic bowling i Birsta. Första gången för Axel.

Jens och jag var på the Ark på kvällen, med middag på Stadshuset innan, så Axel sov hos Nelly och Peter också. Vi hämtade honom före lunch på söndan och efter lunch promenerade vi till en dagiskompis 4-årskalas. Lek, fika och fiskdamm med 4 andra killar i två timmar och en händelserik dag innan resulterade i en rätt trött kille. Men vi hade ett kalas till att åka på, för Stella fyllde 4 år igår! Axel tog en liten powernap i bilen på vägen dit och orkade med kvällen också. Vi fick tacos och tårta, det var ballonger både inne och ute, och kusinerna fick kalastutor. Kalaset var hemma hos farmor och farfar, och Nelly och Peter hade fixat fint. På vägen hem sa Axel att han vill ha sitt 5-årskalas där!

Idag är det fint vårväder, 10 grader och sol redan på morgonen. Jag förstod inte det imorse så jag har vinterjackan. Nästa helg ska vi försöka hinna börja lite ute, ta ner tallar och lägga på majbrasan. Och så ska vi göra fint med påskris. Pinnar har vi redan, Axel tar hem nya varje dag...

Kommentarer
Postat av: Ida-Marie

Ja samlingen med pinnar växer :-/ men blir ju perfekt till påskris och majbrasan ;-)

2011-04-11 @ 17:59:16
Postat av: Emma

Ha ha, här finns det också massor med pinnar om nån behöver till majbrasan. =) Vad är det med pojkar och pinnar?

2011-04-11 @ 22:08:50
Postat av: Emma

Ha ha, här finns det också massor med pinnar om nån behöver till majbrasan. =) Vad är det med pojkar och pinnar?

2011-04-11 @ 22:09:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback