Korvgrillning, Daff Daff, födelsedagsfirande och dammråttor...

Axel och jag var lediga i fredags, dagis hade planeringsdag. Då passade vi på att hälsa på mormor på hennes jobb, Rondellens förskola i Granloholm. Lek i liknande lokaler, med andra barn och framför allt, andra leksaker. Och mellis innan vi åkte hem.

Helgen har varit skön med härligt väder. Först på lördag förmiddag var vi ute hemma hos Theo, och grillade korv till lunch. Efter det var Axel på Daff Daff med Stella, och sedan blev vi bjudan på middag hemma hos dom. Lite senare kväll, och fulltecknad dag gjorde att Axel, och vi, fick en välbehövlig sovmorgon på söndan, klockan var nästan 8 när Axel vaknade!

Även igår hade vi fullt upp av roliga saker. Jag började med en morgonpromenad. Och när jag kom hem hade Axel och Jens byggt en koja/vindskydd i solen, där vi satt till fram till lunch, som blev köpa hamburgare ute eftersom ingen ville gå in. Men solen försvann och vi gick in och värmde oss innan vi åkte till skridskoplanen en stund. Det gick bättre för Axel än tidigare. Efter det åkte vi hem och gjorde oss iordning för kalas hos farmor som fyller år på tisdag.

Efter en full helg, helt utan städning, ser det ut som ett bombnedslag, och dammråttorna drar fram längs väggar och hörn både uppe och nere. Men det får nog fortsätta se ut så några dagar till, för idag efter jobbet ska vi hämta bilen på verkstan i Timrå och passa på att äta hos gammelmormor.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Dammråttor är bara ett bevis på att någon gjort något roligare! :)

2011-03-14 @ 09:13:54
Postat av: Johanna

Absolut! :-)

2011-03-14 @ 09:16:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback