1 vecka

Idag är Aline en vecka! Tiden går så himla fort! Vi har varit till sjukhuset två gånger sedan vi kom hem, på hörseltest, pku-prov och läkarkontroll. Hon har varit med till dagis och hämtat Axel. Idag var vi på prommis på eftermidagen, och nu sover hon i vagnen.

Dygnen består än så länge mest av mat och sömn för henne. Några vakenstunder per dag, eller natt, brukar det bli. Hon vill inte sova själv, men det går bättre nu än de första dagarna, nu kan hon somna hos oss och går oftast att lägga ner i korgen sedan.

Axel tycker mycket om henne och är jätteduktig. Det är ju jobbigt när hon gnäller, men då har han bett henne "kan du sluta gnälla, snälla".



Idag har vi tagit fram julstjärnorna, jag hade nog missat att det är första advent på söndag om inte Axel hört det på barnprogrammet. Men nu har vi mysigt, med stjärnor i alla rum.



Kommentarer
Postat av: Ida-Marie

Ja jag hade i också missat att det redan är första advent ;-) Åå så fina barn du har <3 Aline har en hög med kläder här som vi gärna kommer förbi med nån dag, så vi får träffa sötisen :-) Kram!!

2011-11-22 @ 18:43:57
Postat av: mormor Lena

Vilka gulliga barn!

Kramar i massor

2011-11-23 @ 19:01:21
Postat av: by JODY

Vad fina dom är tillsammans, stort grattis till er!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback