6 månader

 

Idag blir Aline 6 månader! Hon har blivit firad, precis som Axel blev, istället för dop. Hon har fått halsband med lyckoslant, pengar, solskyddsdräkt, kläder, gunga, väska och speldosa.

Med oss är hon för det mesta glad och nöjd, hon sitter riktigt bra nu, sitter med när vi äter och äter ibland mer och ibland mindre av sina smakportioner. Hon gillar majskrokar, men blir arg när hon inte får i sig sista biten som kletar fast inne i handen.

Med andra är hon mer avvaktande, lite svårflörtad och ibland räcker det att någon annan tittar på henne för att hon ska börja gråta. Men med sång och dans eller lite bus kan det gå att locka fram ett leende.

Hon tycker om när Axel dansar för henne, då ler hon stort och spratlar med hela kroppen. Skötbordet är platsen där hon oftast skrattar med ljud, när vi busar med henne. Hon har börjat säga "bababa". Jens tycker att hon säger "pappa", och jag visar henne lamporna.

Det är svårt att förstå att hon varit hos oss i ett halvt år! Det har ju hänt jättemycket under den tiden, men ändå känns det som det bara var ett par månader sedan hon kom.

 


Kommentarer
Postat av: mormor Lena

Vilken gullunge!

Kan man få korten?

Kram

2012-05-16 @ 22:01:34
Postat av: Morfar

Vilken sötnos!!

2012-05-17 @ 18:03:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback