Lite av varje

Aline trivs bra på dagis nu när hon gått ett tag, hon äter, sover och leker och trivs med alla i personalen. Hon knatar runt och ser sig omkring och verkar känna sig hemma. Skönt! Axel säger att han brukar gå in till henne varje morgon och titta att hon har det bra. Lycka att ha en storebror!
 
Hemma tycker hon om att hjälpa till, hon plockar ur diskmaskinen, dammsuger, lägger i och tar ur tvätt och torkar på golvet om det är blött. Man kan be henne om det mesta och hon vet och förstår väldigt mycket, även om inte orden kommit alls än. Det är fortfarande "titta" och "där" och "mamma", men jag vet inte om det alltid betyder vad det låter.
 
Båda barnen älskar musik och har sina favoriter, ibland vid matbordet sitter de och dansar båda två och om Aline hör nån favorit och är i ett annat rum går hon iväg och gör sina "dansarmar" och svänger med. Axels favoriter är nog Eric Saade, Madonna och några som jag inte kan namnet på. Han ser musikvideos och har olika klädombyten till olika låtar. Han har köpt en hatt som han har också, särskilt till Eric Saade. Mellan låtarna måste han pausa så han hinner byta om.
 
 
Här är ett eget mickstativ vi byggde tillsammans efter Axels önskemål och han är helnöjd! På onsdag till veckan ska vi på öppet hus på hans blivande skola. Märkligt att det är dags för det snart. Nya tider.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback