Sommarlov på riktigt

 
Nu har barnen sommarlov på riktigt, utan att behöva kliva upp tidigt för att vi ändå ska jobba. Eller Jens jobbar ju hela sommaren, men nu är iallafall jag ledig igen.
 
 
I torsdags åkte Jens och fiskade över helgen med Mikael, Peter, Bertil och Guy. Här hemma var det fint väder och vi badade varje dag, i Ljungan, i Dyket och i poolen på Dyket. På lördagen var Axel på fotboll och sedan träffade vi Willial, Melvin och Ingela på Dyket. Till middag kom Stella, Artur, Terese, Nelly och Ann-Mari hit och grillade hamburgare. På söndagen var det inte lika varmt och fint på morgonen så vi bestämde oss för att gå till en lekpark i Svartvik. Ingela gjorde kolbullar till lunch och alla tyckte att det var jättegott. Efter en enkel middag hos dem for vi till Dyket för att kvällsdopp och lite lek. På vägen hem stannade vi till på lilla Ica och handlade. Axel köpte en glass som vi satt ute vid kyrkoruinen och åt.
 
 
Igår tog båda barnen sovmorgon till 8.30 ungefär! Det var mulet ute och vi åkte till Birsta och gjorde några ärenden. Sedan for vi till gammelmormor och åt lunch. Efter luchen promenerade vi till en ny lekpark och Aline kunde inte alls somna i vagnen. Hon gillar verkligen att gunga och har till och med ett ord för det, "nga" ungefär.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback