Hos fotografen

 

Igår var vi hos fotografen, (foto Carina Wallin) samma som när Axel var liten. Nu hade vi ju Axel som hjälpreda, men han fick även vara med på en del av bilderna, både med och utan Aline. Vi ska tillbaka om en dryg vecka och välja vilka vi vill köpa. Av erfarenhet vet jag att det brukar bli fler än man tänkt innan...

 

Nu har vi haft några riktigt fina sommardagar, i förmiddags gick Axle och jag ner till Ljungan, jag satt och läste och Axel lekte i sanden och badade lite.

 

 


8 månader

Idag blir Aline 8 månader. Tyvärr är hon sjuk, hög feber och kräks, fömodligen av febern. Så vi har haft två jobbiga nätter utan särskilt mycket sömn, och dagar med många små lurar, gnäll och bära. Jag hoppas det vänder idag, annars ska vi ringa 1177 igen, och någon kanske måste titta på henne.

Tänder
Aline har nu 4 tänder, alla uppe. Det går frammåt med vällingen, hon har ätit en liten flaska i fyra dagar nu, mat äter hon fortfarande väldigt lite av, och gröt. Frukt och bär tycker hon om, och bröd, men det är också rätt små mängder hon får i sig.

De senaste två nätterna har hon vaknat vid 23-24-tiden och varit vaken i två och en halv timme. Vet inte om det är magen efter vällingen, idag fick hon på förmiddagen istället för vid 15, så får vi se om det blir någon skillnad.

Semesterresan
Först Stockholm där vi bodde på hotell, träffade Jennie och Sacke, åt på restaurang, var på museum, åt glass och lekte i lekpark.

Sedan åkte vi vidare till Kolmården och tittade på djuren i två dagar. Bäst var delfinshowen, och den stora stora lekparken, och Bamses värld, och såklart safarin i linbanan, och vädret...

Resan gick jättebra. Aline var nästan helt nöjd hela resan till Stockholm, hon sov bara lite, och annars satt hon och pillade på sina små lappar på trasan, eller tittade på Axel, eller på sig själv i spegeln. Axel tittade på film och lyssnade på musik, och så skrattade de åt varandra. Hemresan gick också jättebra, i ca 5 timmar, de sista två var jobbigare, Aline skrek och skrek så hon nästan tappade andan, till och med när hon väl somnade snyftade hon.

Men vi hade det jättemysigt. Det gick bra att sova på hotell, alla i samma rum, och det är ju skönt att vara iväg och utan alla vardagssysslor hemma.