Vi fortsätter kalasa!

Idag firar vi främst pappa Jens som fyller 30 år! Men det är även några som inte hunnit med att gratulera Axel än, som kommer och firar båda idag. Och igår blev det några paket också. Familjen Svensson/Järn var här och åt. Mycket trevligt och en skön avslutning på en jobbig dag!

Igår började vi med att åka på jympa på Friskis, och träffade Ebbe, Elin, Aston och Isak. Sen åkte vi hem och åt och Axel sov lite. Sedan var det åter igen dags att tvätta Axels svinkoppor, och jag tyckte att det såg så otäckt ut att vi ringde sjukvårdsrådgivningen, och fick sen åka till primärvårdsjouren. Så eftermiddagen spenderades främst på sjukhuset i väntrummet i några timmar och sedan på apoteket i ytterligare 40 minuter pga en förvirrad läkare. Väldigt trist i det fina vädret. Men vi fick pencillin till Axel och hjälp att lägga om såren. Så nu hoppas vi att det ska vända och börja läka istället för att äta mer på hans hud.

Som tur är så är han inte besvärad av såren alls, utom när vi ska tvätta såklart. Och medicinen är inte rolig. Men eftersom kopporna sitter under armen så är det ingen stor risk att han ska smitta någon, både eftersom han inte kommer åt själv och ingen annan heller är där och petar. Och det är ju jätteskönt, för då behöver vi inte hålla oss för oss själva, och eftersom han är pigg kan vi göra allt som vanligt. Men han får vara hemma från dagis ett par dagar. Så länge som vi måste tvätta såren.
 

Kommentarer
Postat av: Susanne

Oj, det lät jobbigt med smittkoppor! Hoppas det ger med sig snart.



Hela familjen Falk vill skicka en grattishälsning till 30 åringen ;-).

Postat av: Mamma Melissa

Svinkopporna ja... när jag jobbade som simlärare och småbarnsims-babysims-instruktör så hade vi under en period lite problem med svinkoppor... men tack och lov så verkade de inte blossa upp så som på Axel. det blev bara som koppor och inga sår.



Men det är ju en otrolig tur att han inte verkar besvärad av dem (mer än vid viss stunder). Mina simskolebarn hade dem på händerna och det var ju lite svårt att undvika kontakt då... :./

2009-03-02 @ 01:19:54
URL: http://mammamelissa.blogg.se/
Postat av: Mamma Melissa

Gissar att ni kalasar för fullt! Gratulera man och barn!:.)

2009-03-04 @ 01:32:38
URL: http://mammamelissa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback