Framsteg

Axel lärde sig cykla igår. Vi har trott att det var långt borta, men efter att ha lånat Astons 12", istället för vår 16", lossnade det. Och han var så glad! Han testade även på vår större och det gick det med även om det var lite vingligare. Äntligen! Nästan alla kompisar har redan lärt sig, och Axel ville helst cykla till dagis imorse, sötnos.

Han lärde sig att göra fart själv på gungan också, förra veckan, ordenligt, så nu sitter det. Förrut gick det ibland, och han var lite lat och ville helst ha hjälp, men nu går han gärna ut själv bara för att gunga.

Och Aline har börjat sitta lite korta stunder, ibland tippar hon, och ibland faller hon frammåt, men det är stor skillnad på bara en vecka. Men maten och flaskan går det fortfarande trögt med, i lördags överraskade hon med att gapa och gapa efter gröt, och jag gav henne mer än tidigare. Men senare på eftermiddagen kräktes hon jättemycket, 5-6 ombyten blev det innan hon var bra igen.

I helgen har vi haft Jennie på besök, hon och Axel var till stan och fikade med morfar och Ulrika, och så åt vi middag hos familjen Svensson/Järn. Och igår hade jag besök av Johanna, Ida-Marie, Emma och Helena på "mamma-frukost" med en massa gott, och trevligt prat. Det är ungefär var vi har hunnit med, det var en lugn och skön helg. Nu ny vecka, med samtal på dagis, halvårskalas för Aline och dagiskalas hos en kompis för Axel.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback