Händelserik vecka

I måndags, den 11:e juni, var det precis 1 år sedan vi fick veta att vi väntade Axel. Känns väldigt länge sedan.

Och igår, 16:e juni hade Axel namnsdag. Han fick en tallrik och sked av sin moster, med Barbapappa på. Och av sin mormor fick han en lyckopeng att ha runt halsen. Och av gammelmormor fick han en fond med pengar att spara till körkort, en kombinerad födelse- och namnsdagspresent. Han fick även lotter som han faktiskt vann 130 kr på.

image59

image60
Under en parasoll på namnsdagen


Idag har också varit en stor dag. Axel har nämligen ätit potatis! Ätit och ätit förresten... Smakat iallafall. Och det såg inte ut som det var så gott, men lite gick ner. Och pappa hade både filmkameran och vanliga kameran framme.

image61

image62
Gott?

image63
Axel är väldigt fascinerad av fjärrkontroller har vi märkt...Sommar!

Idag har det varit riktigt varmt! Ca 28 grader, och nästan för jobbigt att vara ute. Iallafall med Axel. Vi tog en prommis på förmiddagen, så att Axel skulle somna, men han sov bara medan vi gick så jag tror att det var för varmt.
Vid lunch kom Ida-Marie och Ebbe och åt lunch och glass med oss. Men vi var inne hela eftermiddagen, det var skönast så faktskt. Sen kom pappa hem och hade köpt en videokamera! Kul! Nu kan vi föreviga Axels framsteg.