Dåligt samvete

Det är verkligen sant som dom säger, att andra barnet inte alls dokumenteras på samma sätt som det första. I alla fall är det så för mig. Nu är det över två månader sedan jag bloggade och de senaste bloggarna har varit tämligen innehållslösa. Det är nog bara att acceptera och fotar gör vi i alla fall fortfarande ganska mycket.
 
Även om Aline är inne i perioden när det är svårt att fota eller filma eftersom hon vill titta direkt, helst innan man ens hunnit fota eller bara just startat filmkameran.
 
Hon är en underbar liten person, glad och rolig, har humor precis som Axel. Hon är väldigt duktig på det mesta och språket har verkligen exploderat efter jul. Bara under våra lediga veckor på jullovet hände massor och nu pratar hon väldigt mycket och bra. Fortfarande är det kanske vi som förstår mest, men om man är uppmärksam tror jag även att andra förstår en hel del.
 
Hon är självständig och vill vara med men kan också sitta för sig själv och leka långa stunder. Lotta på Bråkmakargatan är bäst just nu och favoritboken till kvällen är Bobby Blåljus. Både till filmen och boken har hon lärt sig flera repliker.
 
För tillfället är vi inne i en ganska bra mat- och sovperiod. Och hon har, peppar peppar, varit frisk och gått på dagis i två hela veckor, vilket är rekord ända sedan början av oktober. Vi hade alltså en höst med vab i princip varje vecka.