Aline 3 år!

Idag fyller Aline 3 år och vi ska ha första kalaset tillsammans med farmor och farfar och Nelly och Peter. Hon har valt tårta själv, eller i alla fall vad som ska vara i och på. Grädde, hallon, jordgubbar och kiwi. Och ljus, det är viktigast!
 

Egentligen skulle hon ha blivit firad på dagis igår, men vi misstänker att hon har vattkoppor så hon har varit hemma. Det innebär också att hon missar fotograferingen på måndag, precis som ifjol, då var det operation. Än så länge är det lindrigt med kopporna och vi hoppas det fortsätter så.
 
För nästa helg ska hon bli firad av Astrid. Och då måste kopporna ha torkat ut ordentligt. Det är tänkt att Aline ska vara hos mormor först på lördagen och sedan ska vi fira henne där med Astrid, Jennie och Sacke. Under tiden ska vi och Axel på Gladiatorernas TV-inspelning. Axel missade Gladiatorernas besök i skolan i tisdags eftersom han blev magsjuk i söndags kväll. Han var så besviken. Lite plåster på såren fick han igår när fröken överraskade med alla fyra gladiatorers autografer.
 
Sedan ser barnen fram emot julen och bläddrar mest varje dag i leksakskatalogerna. Aline frågade när tomten kommer och jag undrade vad hon önskar sig. "Pippipussel, lego och Neo i ett paket".