HEEEJ!

Axel har sagt sitt första ord! Omedvetet, men kul ändå. "HEEEJ!" utbrast han, mitt i allt jollrande. Klart och tydligt. Jens och jag tittade på varann och undrade om vi hört rätt. Kul, även om det bara var tur.

Sedan nån vecka tillbaka har han börjat ha tummen i munnen, men han mer tuggar på den än suger. Och igår kväll vände han sig till sidan i sängen när han skulle sova, och sov så hela natten. Idag på dagen vände han sig nästan till mage när han låg i soffan, armen var lite i vägen bara.

Förra veckan fick han sin första vaccinering. Det gick bra, han gnällde lite bara. Tyvärr har han fått problem med att somna på kvällarna efter det. Det är som om han är rädd. Och han gallskriker. Och så har han fått ont i magen igen, det var länge sedan nu. Hoppas att det går över snart igen.

I helgen firade vi både morsdag och Jennies födelsedag. På lördagen var vi hos Nelly och Peter och på söndagen hos mamma. Jag fick ett örngott som det står "Världens bästa mamma" på. Kul!image58
Axel fick användning för sin solhatt på morsdag.


3 månader!

Ja, idag är Axel tre månader! Tiden går så otroligt fort, samtidigt som det känns som han alltid varit här. Idag har vi varit och fikat i Galtström tillsammans med Johanna, Elin och Mattias. Och igår var vi och hälsade på både mormor och gammelmormor. I torsdags var morfar, Ulrika, David och moster här och grillade. Och i onsdags åkte vi och hälsade på i Ebbes stuga. Så vi har mycket att göra. Det är kul.

Axel övar sig på att lyfta nacken, och börjar bli ganska duktig. Och han tar tag i allt han kommer åt, även om han inte är medveten om det än. Det ska bli spännande att se hur länge det dröjer innan han upptäcker sina händer. Han pratar ganska mycket nu också, "öööuuoo" är det mest, eller "göö".`

image54
"Passa dej riktigt noga!"

image51
Axel och Isak

image55
Axel hälsar på hos Ebbe.

kv?llspigg
Kvällspigg solstråle!

l?ser
Axel övar på att lyfta nacken, och passar på att läsa lite.

Älskade Axel!

image50

Nya bilder...


image45
Axel hänger med nallen i sin fotölj.


image46
En liten nakenfis på skötbordet.


image47
Extra finklädd på mammas födelsedag.


image48
Fyra generationer, med mormor, moster, Axel, mamma och gammelmormor.


image49
Softar framför TV´n tillsammans med snigeln.