99 dagar kvar...

Nu är det inte längre 3-siffrigt antal dagar kvar, om han kommer som beräknat. Inte så långt kvar alltså! Och nu framöver är det nåt varje helg, så tiden kommer nog att gå rätt fort, åtminstone fram till jul.

Igårkväll kändes det som jag hade en säl i magen :-) Det var alltså inte som sparkar, utan mer som han gled omkring och hela magen rörde sig som i vågor. Men när Jens skulle känna sparkade han bara som vanligt.

Han sparkade rätt mycket när jag skulle sova, så då testade jag att spela med presenten från Micke och Terese (en kanin som man drar upp så spelas "Ser du stjärnan...") och han blev faktiskt lugnare. Kan ju ha varit en tillfällighet, eller så har han vant sig vid att jag spelar melodin när det är dags att sova.

I lördags var vi på middag hos en kompis, vi var tre gravida, som ska ha i jan och feb, och de blivade papporna. Väldigt trevligt och god mat! Och jag tror inte att jag har varit upp så länge på flera månader :-) Vi kom väl hem vid 00.30 tror jag :-)

Kommentarer
Postat av: Ida-Marie Nylander

hihi mysigt med en lite säl i magen.

Ja det var super trevligt att ha er här i lördags, jag somnade ganska fort efter att ni hade åkt brukar ju ha sovit i minst två timmar vid den där tiden ;-) Måste helt klart göras om!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback