Knytis

Igår var vi och beökte Stångå förskola. Den verkar bättre än Klockarbergets. Finare lokaler och hon som visade oss runt och berättade om verksamheten verkade väldigt bra. Dessutom fick de sova ute. (och mormödrar/farmödrar/mostrar... brukade komma och se lucia) Idag ska vi till ännu en förskola. Och sen får jag nog ringa till kommunen och ändra ordningen på våra tre val.

Efter beöket på förskolan igår åkte vi direkt till Johanna, Mattias och Elin på knytkalas. Det var vi, Ida-Marie, Tomas och Ebbe, Helena, Patrik och Isak, Emma och Aston. Så nio vuxna och 5 barn, och en massa god mat! Tapas var temat, och det bjöds på marinerad kronärtskocka, kyckling, svamp, baconlindad kronärtskocksbotten, mojo med kanariska potatisar, potatis och tonfisksallad, köttfärsfyllda paprikor, foliepaket med fetaost och ostar och kex. Barnen lekte så snällt på golvet medan vi vuxna åt, eller inte... Men det var mysigt och trevligt, och kanske en ny tradition?!

Efter en lång dag var vi ganska trötta när vi kom hem och jag orkade inte lägga in några bilder från kvällen, men ikväll kommer det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback