1 vecka

Igår fyllde Axel en vecka! Och det firade han med att tappa navelstumpen! Naveln ser fin ut och det känns lättare att göra rent nu.

I söndags var vi på återbesök på BB, det gick bra att kliva upp så tidigt. Han hade redan gått upp 65g, och är alltså över födelsevikten. PKU-provet gick bra, trots att barnmorskan var tvungen att sticka tre gånger i hans lilla hand innan hon fick något blod. Han gnällde till lite, men eftersom jag fick amma under tiden så var han rätt avslappnad. De tyckte att han såg lite gul ut, så hon kollade också om han låg på gränsen till gulsot, men det var ett ok värde. Jag tror att det beror på att jag åt så mycket morötter under slutet av graviditeten :-)

Hemma går det bra iallafall. Inatt sov han hela natten i sin korg, med avbrott för amning naturligtvis. Hoppas att det kommer att gå lika bra även i fortsättningen. Men det är svårt att hinna med något mer än det mest nödvändiga, tiden räcker mest bara till mat och blöjbyte och en liten tupplur mellanåt. Oftast en så kort tupplur att inte mamma hinner somna. Men den sömn vi får verkar räcka till.

Nu ska vi snart försöka ta en promenad med vagnen, och se om Axel tycker att det är skönt.

Kommentarer
Postat av: Ida-Marie

Hoppas promisen gick bra :-) Vad duktig han är som äter och går upp i vikt. Ska skriva ett mail har roliga saker att berätta ;-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback