Matglad krabat!

Det är en matglad kille vi fått! Ca 1 1/2 timme mellan varje mål. Kanske två timmar på nätterna. Lite jobbigt är det ju, eftersom man inte hinner med något annat. Men det är ju bra att han går upp i vikt. De var här från bvc i torsdags och då hade han gått upp ytterligare 215gr sedan födseln, ligger alltså på 3920 nu! Så här går det undan! Till veckan när vi ska till bvc första gången får vi se om han vuxit på längden också. Mern det är fortfarande stl. 50 som gäller. Idag blev det en body i stl. 50-56 och den är för stor.

Annars rullar dagarna på. Igår var vi på promendad, vi gick till fiket i Njurunda och åt lunch. Axel sov hela utflykten, och det var ju skönt att kunna få äta i lugn och ro. Det är inte alltid det är så :-)

Att byta blöja har visat sig vara ett riktigt äventyr! Det måste vara mycket enklare med en tjej! Sedan igår har han faktiskt kissat varje gång, efter att blöjan åkt av. Då har man en rejäl fontän! Och det är inte alltid man hinner parera... I natt blev det även en senapsfontän... Så man vet aldrig hur blöjbytet slutar.

Idag badade vi Axel för första gången också! Det var väl lite skräckblandad förtjusning kanske. Men efter var det mysigt att ligga i handduken, så det ska nog gå bra att vänja honom vid baden också.

Snart ska vi åka till mamma, Axels mormor alltså, och äta middag. Det blir första besöket hemma hos någon. Spännande! Och på måndag ska pappa (morfar) äntligen få träffa Axel igen. De har inte setts sedan vi var på vårdhotellet, eftersom pappa varit förkyld länge nu.


Kommentarer
Postat av: Ida-Marie

hihi spännande att byta blöja man vet aldrig när man ska få sig en dusch ;-) Måste få träffa er någon dag snart!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback