Lägesrapport

Nu är väggarna utbytta och uppsatta. Nu ska vi bara vänta en vecka på att målaren kommer hem från sin semester och kan ta itu med vår tapetsering.

Den onda borttagna tanden är bättre, jag får fortfarande äta värktabletter, men bara ett par-tre gånger per dygn. Så förhoppningsvis är det snart bra igen.

Axel verkar tycka att det går bra att vara på olika ställen varje dag. Vi har inte ätit middag, eller lunch heller för den delen, hemma sedan förra fredagen. Men imorgon och på lördagmorgon ska vi försöka städa så att det går att vara hemma igen.

Vi var och fotade Axel hos fotograf i onsdags. Det rekommenderas verkligen! Jätteroligt och vi väntar med spänning till nästa onsdag när vi får komma dit och se bilderna. Det kommer bli väldigt svårt att välja ur några få! Axel fick bada, krypa, klättra, leka med pappa, mysa med mamma och äta på sina fötter. I början var han lite avvaktande, men mot slutet pratade och skrattade han som bara den.

Idag har vi varit hos Terese och Stella och ätit lunch och promenerat runt Sticksjön, och imorgon ska vi först till Ida-Marie och Ebbe, och sedan kommer Terese, Stella och Mikael till oss (Jens föräldrars hus...) och ska fota julkort.
På lördag ska vi till mamma och fira Ingvar som fyller år, och på söndagen är det ju farsdag. Fullt upp!

Kommentarer
Postat av: mormor

hoppas att man får ta del av de korten. kan ju bidra med lite pengar.kram

2007-11-10 @ 19:56:25
Postat av: farmor

Håller med mormor.kram

2007-11-12 @ 18:31:50
Postat av: Robert J

Renoveringsbilder då? Är det bara jag som vill se sånt?:)

2007-11-16 @ 21:50:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback