Kalas!

Nu har Axel verkligen blivit firad! Det började redan förra helgen faktiskt, när familjen Falk kom och hälsade på. Och den här helgen har varit full av firande. På lördagen kom Ebbe, Elin, Stella och Theo med sina mammor och pappor. Och Axel åt tårta för första gången, en egen liten 1-årstårta, med bärpuré, grädde och hallon. Hallonen var godast. Och jättefina presenter fick han.

Och igår var det kalas för familjerna. Det blev ännu mer tårta och förstås ett berg av paket. Om Axel skulle ha öppnat alla skulle vi förmodligen hållit på fortfarande. Han har inte förstått grejjen med paket än. Det roliga var pappersbitar och snören, men helst de gamla vanliga leksakerna. Som tur var kom Ida, Robban och Ludvig förbi en sväng, på vägen hem till Mariefred, så Ludvig fick hjälpa till att öppna de sista. Han visste vad det handlar om.

Vi, eller Axel, fick iallafall bara jättebra saker. Regnkläder, stövlar, gympaskor, kläder, gunga, Rubens-barn-Emil, dragmyra, egen termos, moccasiner, böcker, radiokudde, egen liten stol, en stor mjuk boll, pussel, kritor, hink & spade, en liten söt uggla från Paris och säkert något mer som jag glömt.

Tack så väldigt mycket för att ni ville vara med och fira Axel och för fina presenter!

Har inte hunnit lägga in bilderna från kameran, men det kommer ett kalaskollage.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback