En glad påsk!

Ja, det har vi haft. Jättefint väder, träffat familj och vänner och ätit god mat. Vi har hunnit väldigt mycket under de här dagarna, men ändå haft det skönt. Att vi hunnit mycket kan ju bero på att dagarna börjar ganska tidigt... Vi har iallafall varit ute och ätit (utan Axel), ätit hos farmor o farfar, ätit hos gammelmormor, åkt pulka, haft beök av Elin, Johanna o Mattias, hälsat på en familj som flyttat till en gata i närheten, tagit promenader, varit på stan, haft beök av Per, och imorgon ska vi till morfar och fika.

image198

image199

image200

Vi har börjat lägga Axel bara en gång om dan. Det går bra, och är skönt när man bara behöver passa en sovtid. Samtidigt är man beroende av att den sovtiden blir bra för att resten av dagen ska bli bra.

Axel sover i eget rum på nätterna nu också. Han är kanske lite mer orolig, men det har han ju varit i perioder när han sovit i vårt rum också.

Vi har förresten fått plats på det dagis vi sökte till Axel i första hand! De ringde från kommunen i torsdags och sa att det blivit en plats ledig, så vi kan få börja samma datum som planerat. Det känns jättebra! Och tur att platsen kom nu och inte när vi just skolat in Axel på det andra dagiset.

Kommentarer
Postat av: Emma

Hej! Visste inte att ni bloggade också! Fin blogg och fina bilder! Vi ses!

Postat av: Ida-Marie

Vad skönt att ni fick plats där ni ville dirket.

2008-03-28 @ 07:53:38
URL: http://mimmpan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback