30 april

I onsdags var Axel och jag lediga och hade det jättemysigt på dagen! Vädret var toppen, och vi var ute på prommis och lekte. Axel plockade blommor till sin mamma på födelsedagen. Eller inte riktigt kanske. Men han plockade blommor och det var min födelsedag, och jag fick ta blommorna av honom för han ville äta dem.

         

image217

Sen på eftermiddagen fick vi besök av Mikael, Terese och Stella och Johanna, Mattias och Elin. Vi grillade och åt jättegott, och sen gick vi och tittade på brasan.

image218

image219
Axel & Elin

Axel har börjat gå, han går inte så mycket, men ganska många steg ibland, 19 har jag räknat till som mest. Och han tycker att det är jätteroligt!

Och Jens har fått nytt jobb, i Matfors, så vi har köpt en till bil. Han börjar på torsdag, och kommer börja senare än jag på morgonen, så då kan han lämna Axel lite senare på dagis och jag kan börja jobba tidigare, och därmed jobba längre dagar men ändå hämta Axel tidigare. Om vi har två bilar. Och Jens var inte heller så sugen på att åka moppe till Matfors, och det funkar ju ändå inte på vintern. Ja, ja. Nu hoppas vi att vi har tur och att bilen fortsätter att vara så bra som vi hoppas på!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Vad fin bilden var när han satt på stenen bland vitsipporna! När har ni hunnit köpt bilen då? Eller missade jag det? Nu har mina föräldrar åkt, bara att ladda om för nästa släkt ;)
Vi hörs!

2008-05-04 @ 09:08:50
Postat av: Ida-Marie

vilka fina bilder! Vart har Jens fått jobb? Hälsa GRATTIS till honom!

Postat av: jennie

han ser ju så stor ut :)

2008-05-04 @ 22:25:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback