Första badet

Igår efter middagen åkte vi, jag, Axel och moster Jennie, till en Dyket. En badsjö med sandstrand och lekpark. Axel packade med sig hink, spade och en bil. Badbyxorna höll han på att dra på sig redan hemma, ut-o-in, utanpå blöjan. När vi kom fram och gick från parkeringen, ut på gräset och man kunde se sjön, så lyste Axel upp, han log med hela ansiktet när han såg vattnet och alla barnen som plaskade. Och hela vägen ner till stranden log han.

Det var första badet för i år, och han var lite försiktig, men inte rädd alls. Och om något annat barn kastade sig i vattnet eller sprang så det stänkte skrattade han högt. Tyvärr glömde vi kameran hemma, men det blir väl fler bad i sommar.


Titta gärna på mina silversmycken.

Kommentarer
Postat av: Mamma Melissa -änglamamma och gravid

Åh så härligt att han inte blev rädd eller så:.))



Fram till de är ungefär 2,5-3 år så brukar de vara ganska orädda för vatten... men var beredd på att det efter den åldern kan slå om ganska fort (är ju "gammal" babysims och småbarnssimsinstruktör, även simlärare) då de börjar se samband mellan orsak och verkan... men det är bara att traggla då -det brukar ge med sig:.))


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback