Stockholmsresan

I fredags tog vi nya bilen och åkte på en liten semester till Jennie i Stockholm. Vi har haft det väldigt bra och jätteroligt! På fredagen när vi kom ner tog vi pendeltåg, = mycket spännande, från Spånga till "stan", och gick lite i affärer och åt på kungshallen. Sedan blev det en hemmakväll med lek i Jennie och Emmas lägenhet.

Och på lördan efter en som vanligt ganska tidig morgon, tog vi pendel och därefter tunnelbana till Junibacken där vi stannade i flera timmar. Vi åkte sagotåget som är jättefint, detaljerat, lite spännande och väldigt mysigt, en resa genom Astrid Lindgrens sagor. Vi såg pippi-teater, hälsade på hos Mumintrollen, Alfons, Mamma Mu och Kråkan, Pettson och Findus, Mulle Meck och många fler. Sedan tog vi en tur till i lite affärer innan vi åkte hem och lagade mat. På kvällen stannade Axel hemma med mamma och jag, Jens och Jennie såg Bounce i Globen. Superbra och häftigt!

Idag innan vi åkte hemmåt igen tog vi en prommis i Spånga och hamnade i en fin lekpark alldeles vid en skola med egen djurpark. Vi såg grisar, får, lamm och en massa olika fåglar. Men nu är vi hemma igen, och vi har som sagt haft en jättebra minisemester!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback