Vår!

Nu känns det äntligen som våren kommit på riktigt! I helgen har det varit jättehärligt väder, och vi har varit ute en hel del. Igår var Jens borta nästan hela dagen, och Axel hade Ludvig på besök. Vi var ute och skottade, åt korv och byggde med lego. På eftermiddagen när Ludvig åkt hem gick vi ut igen och åt mellis på bron innan vi åkte hem till farmor och farfar och åt.

I lördags var vi på kalas hos Stella som fyllde 3 år. Av oss fick hon en film och en barbapappa-saccosäck. Sen på kvällen gick vi en långprommis i kvällssolen.

Axel har övat mycket i helgen på att ha kalsonger. Det går bra, nån olycka har det varit. Men det känns som det är på gång iallafall.

Imorgon är det sista gången på gympan, då är det både lek och fika. Sen får vi se om det blir nån fortsättning till hösten. Jag gillar att det är gymnastik med redskap och stationer, och inte "bara" rörelser till musik. Men vi kanske ska ta en paus ändå, och gå på friskis istället, för det är ju också bra. Vi får fundera.

Vi ska förresten byta bil. Eftersom Jens kommer att åka till Härnösand, dvs 13,5 mil, varje dag, så ska bi byta till en diesel. Det blir en ford focus, och nu hoppas vi att vi får volvon såld!


Kommentarer
Postat av: Ragnaralisha

thank-you for the good and valuable information on your site


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback