Juni

Första dagarna i juni, och långhelg, med sommarväder! Verkligen skönt! Lite längre sovmornar hade vi kanske önskat, men man kan ju inte få allt.

I torsdags var vi och hälsade på Axels dagiskompis William på förmiddagen, lek och våfflor i trevligt sällskap för hela familjen! Sedan hem, bytte om och packade presenter och vidare till Lucy som fyllde 3. Prinsesstårta i trädgården, fotbollsmatch med bar överkropp för rödblommiga pojkar, fiskdamm och myggbett.

På fredan var Jens tvungen att jobba trots beviljad semester, Axel och jag tog bussen till stan och mötte honom efter jobbet. Vi shoppade lite av varje, både i stan och i Birsta medan vi väntade på Jennies tåg från Stockholm. Vi hann t o m med en tur upp till Södra berget för att titta på utsikten, "ett riktigt äventyr" tyckte Axel.

Idag var det en förväntansfull 4-åring som hade lite svårt att få i sig frukosten. Axel skulle nämligen på fotbollsträning. Vi har ju sagt att det är först när man fyllt 5 som man kan börja, men nu visade det sig att det fanns en grupp med blandade åldrar, ända ner till 3-4 år. Jens och Axel cyklade iväg imorse vid 8.30, med fotbollsstrumpor, fotbollsshorts, fotbollströja och vattenflaska. Mycket viktigt! Och han fick t o m spela match! Nästa lördag är vi i Stockholm, Axel tycker att vi kan åka hem så han får gå på träningen, och sedan åka tillbaka igen...

Imorgon ska vi fira Jennie med paket och smörgåstårta, och njuta av två lediga dagar till. Ser redan fram emot smörgåstårtan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback