Fotografering

Igår var vi lediga tillsammans hela familjen fast det var måndag, superlyxigt! Så skulle det vara varje vecka, en extra ledig dag tillsammans. Axdel och Jens åkte iväg och testade Axels nya längdskidor, och i söndags åkte Axel skridskor för första gången den här vintern. Det gick jättebra!

Anledningen till att vi var lediga igår var att vi skulle åka till fotografen och ta bild till tidningen. Vi har dragit ut på det, Aline är ju 9 veckor nu, Axel var bara 5 veckor när vi fotade honom. Först funderade vi på att fota själva, sen kom julen och alla helger mella, och sedan fick Aline sina utslag. Men till slut bestämde vi iallafall att vi fotar hos samma fotograf som med Axel, för att få en liknande bild att ha på väggen på henne. I tidningen kommer en bild på barnen tillsammans, och hos fotografen finns familjebild om någon är intresserad av att köpa.

Idag testade jag att ha henne i bärselen en stund, och det verkade hon gilla faktiskt, sist jag testade gick det inte alls. Men nu när huvudet är ganska stadigt kunde jag ha henne vänd frammåt och det är säkert roligare.Kommentarer
Postat av: Att vara någons fru

Så söt att man smäller av! Hoppas bilderna blir super.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback