Nytt år

Nu har vi nytt år. Det firades in tillsammans med familjen Svensson/Järn hemma hos oss. Fördrink och snacks till barnen, räkor till förrätt och god fläskfile med hasselbackspotatis, och hemgjord glass och sorbet till efterrätt. Istället för raketer skickades rislyktor upp, och så såg vi förstås de andras raketer. Och hörde... Grannarna var ute minst tre gånger, och det dånade mellan husen.

Men vi hade det mysigt, det är ju stökigt när man är så många, och Aline hade svårt att komma till ro. Dessutom fick hon ont i magen. Men vid 23.30 sov alla barnen, och vi andra sjönk ner i soffan och slötittade på tv. Champagnen blev istället öl och limevatten, och när Jan Malmsjö äntligen räknat klart gick jag och la mig. Sömntimmarna är extra värdefulla efter en kväll med mycket bärande och ingen sömn för lilla hjärtat. Och jag tror att alla sov gott trots raketer, madrasser på golvet och skjutgalna grannar.

Nu ser vi fram emot ett år då vi lär känna lillasyster mer, lite mer snö innan vi får skön vår och sommar, fler promenader, lite mer sömn och mycket mys! Gott nytt 2012!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback