Skön helg!

Vilken skön helg vi haft hittills. En extra dag tillsammans, och inte så mycket planerat i förväg. Igår var Axel på kalas hos Theo, disco med Eric Saade och popcorn. Axel sa att han ätit så mycket popcorn så det kändes som han var på bio! Under tiden var vi och uträttade  några ärenden i stan, och en stund hos mormor så Aline fick äta.

Efter kalaset fick Axel åka med Lucy hem till dem och vi kom dit efter och blev bjudna på spontanmiddag, jättemysigt! Aline somnade i bilen på vägen hem och sov vidare i bilstolen en bra bit av kvällen.

Idag har vi bara varit hemma, byggt lego, plockat bort julen, flyttat in Alines säng till sovrummet, nu har hon vuxit ur korgen, skottat snö och varit på picnic. Aline och jag följde med på picnicen till hembygdsgården, men hon var inte särskilt förtjust i sin något förstora täckoverall, så det blev Jens och Axel som fick fika medan jag gick hem istället.

Aline har fått en massa utslag i ansiktet, det började komma efter jul, och har blivit mer och mer. Vi var till bvc i onsdags och visade, och har sedan dess smörjt med mjukgörande. Det blev först sämre tyckte jag, men idag har det kanske vänt. Hoppas det!

Imorgon var det tänkt att vi skulle hem till en dagiskompis, men de blev sjuka, så nu har vi en helt tom dag. En prommis ska vi försöka ta iallafall.

Kommentarer
Postat av: Att vara någons fru

Hoppas den här helgen blir fin <3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback