1-årsuppdatering

Axel hade många tänder när han var liten, 8 när han var 8 månader och 11 när han fyllde år tror jag. Aline har inte fått sina lika snabbt, men nu är hon nog faktiskt nästan ikapp. Jag har lyckats kika och känna och det verkar vara några hörntänder också så 11 eller 12 har hon.
 
Trappen klarar hon nu, upp för hela, utan problem. Hon kan ta sig ner också, men brukar ta några steg bara innan hon ändrar sig och kryper upp igen. Det går ju mycket snabbare.
 
 
Tre steg har hon tagit också, men sedan inga fler. Hon stog vid tv-bänken och släppte och gick, stannade en stund och satte sig sedan. Hon går fort och bra när man håller i henne, men sätter sig och kryper när vi släpper.
 
Hon äter mer och mer av vår mat, igår fick hon prova pannkaka till och med. Hon äter gärna själv både med och utan sked, men tröttnar efter en stund och pekar mot kylskåpet och vill ha frukt.

VI har provat att lägga henne bara en gång om dan ett tag nu och det funkar bra. Vissa förmiddagar är hon riktigt trött, om han vaknat tidigt och sovit dåligt. Men hon klarar sig ändå fram till lunch och sedan får hon sova. På nätterna sover hon i sin säng till nån gång på natten då hon vaknar och får komma till oss, mest för att det inte känns särskilt lockande att sitta och frysa och försöka få henne att somna om. Vissa nätter är hon vaken en eller ett par timmar när hon vaknar. Hon är nöjd och glad men kan inte somna om. men hon är ganska tyst och väcker inte Axel.
 
Det är en för det mesta väldigt nöjd och glad ettåring vi har nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback