Dagisfotografering 2012

 
I onsdags var det fotografering på dagis, resultatet är alltid roligt att se även om det kan vara lite varierande. I år var det över förväntan faktiskt. Han ser riktigt glad och naturlig ut och inte så besvärad som han varit någon gång tidigare. Gruppbilden är väl den som vi tycker är viktigast att köpa, det är ju roligt att ha kvar sina kompisar på bild senare, porträttet behövs egenligen inte eftersom vi fotar och dokumenterar barnen mer än väl.
 
Men de är kluriga på skolfotoföretagen. Hur ska man få föräldrarna att köpa så mycket som möjligt i dagens samhällen när många fotar så mycket privat med både kameror och mobiler. På oss funkar det iallafall som Stjärnstudio har lagt upp det. Köp hela paketet med rabatt, tar du bort något fotoark försvinner rabatten. Vi, som alltså vill ha gruppfotot, får köpa hela paketet för att inte behöva betala mer än dubbelt så mycket för gruppbilden. Ja, ja, vi får se hur vi löser det.
 
Jag sa till Axel att han fin på bilderna. "Jag önskar bara att vi kunde haft en som en tavla" svarade han. "Och att vi kunde ge till alla vi känner".
 
 
 

Kommentarer
Postat av: mamma

Världens finaste pojke!! Kram

2012-10-28 @ 16:47:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback