Nya ord

Nu börjar sommarlovet närma sig sitt slut. Det har verkligen varit en toppensommar, förutom att pappa har jobbat mest hela tiden. Vädret har varit underbart, sol och värme nästan varje dag. Gotlandsresan var mysig som alltid, så snart jag hinner ska jag fixa iordning bilder därifrån.
 
På måndag börjar Axel fritids och Aline dagis, nya tider, även bokstavligt talat. Aline var på bvc förra veckan och fick 1,5-års-vaccinationen och gjorde återkoll på öronen som såg fina ut. Läkaren skickade också remiss till Öron-näsa-hals för att kolla upp polyperna. Det kommer väl en kallelse framöver.
 
Nya ord har han inte så många, men en del. "Dija" är hon själv, "Titti" är snutten, "lalle" nalle, "kocka" docka, "kacka" katten, hoppa sa hon idag helt riktigt och "icka" när jag sa att vi snickrade. men så har hon små korta ljud eller stavelser för olika saker och några hela uttryck, som "mamma titta", "itta dä" sitta där, "ha den dä". Hon gör sig ganska förstådd.
 
Axel har köpt skateboard, skydd och hjälm alldeles själv för semesterpengar han fick innan vi åkte till Gotland. Nu skejtar han till Aston mest varje eftermiddag. De leker väldigt mycket tillsammans och det är verkligen bra att ha en kompis så nära!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback